Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hyndai A9325 tipusu fényképező...

Jenö22 kérdése:

Hyndai A9325 tipusu fényképezőgépem irja meg valaki az emai számát?

Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
?????
2010. dec. 23. 19:31
 2/6 anonim ***** válasza:

1. Ha IMEI számra gondoltál, az a telefonoknak van biztonsági és egyéb okokból. Fényképezőgépnek nincs ilyen, minek?

2. Én nem szeretném az előbb említett biztonsági okból, hogy bárki is tudja az én telefonom IMEI számát, következésképp, honnan tudná bárki a Tiédet, ezek egyedi azanosítók.

2010. dec. 23. 19:38
 3/6 A kérdező kommentje:
én csak azt szeretném meg tudni hogy,el tünt a fényképezöm valahogy nem e tudnák rá keresni valahogy az interneten????
2010. dec. 24. 09:57
 4/6 anonim ***** válasza:

A mobiltelefonra sem lehet az interneten keresni, pedig annak van IMEI száma, de azt nem "teszi közhírré" az interneten. Erre keresni csak a szolgáltatók tudnak, ha arra "felkérést" kapnak, mert a telefon folyamatosan kapcsolatban van (mert használják) a szolgáltatókkal, ők ki tudják szúrni (szűrni), ha használják a készüléket.

Telefonra ezek közül egyik sem jellemző.

2010. dec. 24. 17:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Rosszul írtam: a fényképezőgépre egyik sem jellemző, nincs IMEI száma, nem forgalmaz az interneten...
2010. dec. 24. 17:14
 6/6 anonim ***** válasza:

De, rá tudsz keresni, itt:

[link]

2010. dec. 25. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!