Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Valaki segítsen, mert elromlot...

Valaki segítsen, mert elromlott a számítógép és apám meg fog őrülni ha hazajön és így találja (? )

Figyelt kérdés

gépeztem(explorert használtam)és kinyomtam a gépet a bekapcsoló gombbal.és visszakapcsolnám de már ezt írja ki.

az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0150002) Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az ok gombra

Rányomok és semmi.csak a háttértép jön ki.és semmi se történik.

Kérlek segíts:)

2010. dec. 20. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:

legjobb esetben logikailag megsérült a merevlemez. chkdsk kijavíthatja, de egy szoftver vagy win újratelepítés megoldhatja a problémát.

mivel erőszakosan vetted el a feszültséget tőle, és ha még peched is van, akkor enyhén kinyírtad valamelyik buszra csatlakozó hardveredet.

2010. dec. 20. 16:32
 2/3 A kérdező kommentje:
és ha jobb eset van,akkor h javíthatom ki? vagy ehhez már tuti szerelő kell?
2010. dec. 20. 16:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem akarattal rontottad el.Bár nem értem, miért a gombbal kapcsoltad ki?

Sajnos, az embernek vállalnia kell a felelősséget a tetteiért.

2010. dec. 20. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!