Fényképező bekapcsol és kikapcsol miért?
Figyelt kérdés
Van egy FUJIFILM FINE PIX A820 fényképezőgépem és amikor bekapcsolom fényképezni akarok vele mármint megnyomom az exponáló gombot kikapcsol.
Mi lehet a gond?
2010. dec. 19. 09:43
1/7 anonim válasza:
Próbáld meg kikapcsolni a vakut. Valószínűleg gyenge az akku a gépben, Ha elemről használod, akkor is.
Ha vaku nélkül megy a fotózás, akkor az a baja.
2/7 anonim válasza:
Nekem gyenge akku/elem töltöttség esetén csinálja ezt a fényképező.
3/7 A kérdező kommentje:
De nekem akkor is csinálja amikor belépek a képekbe amikor váltok kamerára szóval majdnem mindennél
2010. dec. 19. 17:26
5/7 A kérdező kommentje:
GP 80 mikró elem HC
2010. dec. 22. 09:04
6/7 anonim válasza:
Az elem két végét kicsit "keféld" meg a csatlakozókat( amik az elemhez érnek azokat is és utánna talán de ha akkor sem akkor tölcsd 2 napig az elemeket .
De ha az sem használ akkor vidd el szervizbe vagy ha még van rajta jótállás akkor vidd vissza ahonnan vetted.
7/7 A kérdező kommentje:
Már visszavitem és azt mondták hogy csak az elem csatlakozója el vilt szakadve tehátcsak hozzáért
2010. dec. 23. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!