Pacsi kérdése:
Eladok valamit, amire van garancia, lehet belőle baj?
Figyelt kérdés
Van egy termék (pl. mp3 lejátszó vagy hasonló), amit én vásároltam, ezért a számla és a garancia is az én nevemen van. Ezt szeretném eladni, pl. vaterán. Ilyenkor a számlát & garanciát gondolom oda kell adnom a vásárlónak. A kérdésem, hogy lehet-e ebből gondja akár neki, akár nekem. Szóval ő ezekkel a papírokkal fogja tudni érvényesíteni a garanciát? Nem tud visszaélni a papírokkal, hogy nekem rossz legyen?2010. dec. 18. 22:50
1/6 anonim válasza:
garancián nincs a neved csak a számlán, két külön papírt adtak. ha nem akkor sem kérnek személyit ilyen esetekben soha. Rossz a termék, ott vették, van róla papír, cserélik. Mindegy ki viszi be
2/6 anonim válasza:
A garanciát bárki érvényesítheti, nem kell, hogy a nevére szóljon a számla.
Mellesleg garanciával drágábban lehet használt cuccot eladni.
3/6 anonim válasza:
A garancialevél a termék garanciát igazolja, nem a tulajdonviszonyt.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Az én garancialevelmre rá van írva a nevem+címem is.
Az eredti számlát nem kell odaadni a vevőnek?
2010. dec. 19. 11:49
6/6 anonim válasza:
Ha szeretné érvényesíteni a garanciát, kelleni fog neki a számla is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!