Mit csináljak? Hogyan kapcsoljam le ezt?
Figyelt kérdés
Még tegnap csak úgy inalomból nyomogattam a billentyűket a szám.gépemen(Machintos). Azóta bárhova kattintok, segítséget ad, hogy mi az amire kattintottam. nem hagyja abba! Mit tegyek?2010. dec. 12. 15:59
1/3 anonim válasza:
Megcserélted a bal és jobb gombot.
Kattints a másikkal.
:)
2/3 A kérdező kommentje:
milyen kettő gombot? billentyűzeten nyomtam vmit, csak nem tm mit.
2010. dec. 12. 16:07
3/3 anonim válasza:
"Azóta bárhova kattintok, segítséget ad, hogy mi az amire kattintottam. "
Azt amivel kattintgatsz. Természetesen ha baltát használsz, abban az esetben tárgytalan.
De ha MOUSE nevű mutatóeszközről van szó, annak legalább 2 gombja van, az egyikkel kattintgatsz normál esetben (bal), a másikkal nem (jobb). Nos, ez a kettó cserélődhetett fel, ezért kértelek hogy próbáld ki a másik gomb használatát (jobb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!