Canon ixus 1000Hs fényképező tényleg jó a sötétben?
A kompaktoknál azt, hogy "jó-e a sötétben" nagyban befolyásolja az objektív fényereje. Na most ennek a canonnak ha jól láttam, akkor az objektívje f3.4-5.6-os fényerejű, ami nem számít kiemelkedőnek, tekintve, hogy egy kb 80.000Ft-os gépről van szó. Én ennyi pénzért (persze ez csak egy vélemény) inkább egy Panasonic fz28-at, vagy fz 38-at választanék, mert az f2.8-4.4 fényerőt tud (a kisebb érték a nagyobb fényerőt jelöli).
Remélem hasznos volt a válasz!
Igazából minden szentnek maga felé hajlik a keze, tehát mindenki a saját fényképezőgépére esküszik.Én teljesen meg vagyok elégedve ezzel a géppel, habár tudom, hogy egy dslr-el nem veheti fel a versenyt. Persze éles képeket lehet vele fotózni, de az nagyrészt a fotóson múlik.Itt van néhány kép, ami az fz28-al készült: [link] és itt vannak olyanok, amik az fz38-al: [link]
(Remélem meg lehet nyitni a linkeket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!