Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tegyek iGO8-at myguide...

Hogyan tegyek iGO8-at myguide 3000go PNA-ra?

Figyelt kérdés

Egyenlőre csak simán rámásoltam az SD-kártyára a fájlokat és variáltam a sys.txt sd kártya elérési úttal és az iGO8 elérési úttal, de semmi. Nem jön elő a menüben a "navigáció" vagy "iGO8" gomb. csak a beállítások illetve multimédia gomb van (képek zenék videók lejátszása)

Valaki tud segíteni?

2010. dec. 10. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen készülékem nem volt, volt több más, neten mindig, mindent megtaláltam, néha 1-2 hét is ráment..

[link]

Egy gyors keresés eredménye... Googleeba:igo8 myguide 3000

2010. dec. 10. 17:47
 2/6 A kérdező kommentje:
ezzel mit csináljak?semmilyen info nincs ott. már ezt én is megtaláltam és írtam a srácnak emilt hátha történik valami, de még nem válaszolt, azért tettem fel itt is kérdést.
2010. dec. 10. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezt is csináltad?

Googleeba: igo8 myguide 3000 enter... Aztán sorba nyitogatod őket, olvasol..

Én nem mondtam, hogy elsőre tuti lesz, olykor ráment egy hét is.

Egyébként azt keresd meg a fennlévő navigációnál, honnan, milyen néven indítja, erre a névre kell sokszor "átkeresztelni" az IGO.exe-t és menni fog. De KÜLÖN IGO van PDA-ra, külön PNA-ra, ezt ne felejtsd. A térképek és a licenszfájlok sem csereberélhetők tetszés szerint. Minden telepítési próbálkozás és elakadás után törölni kell az általa létrehozott komplett SAVE mappát.

A telepíteni kívánt IGOban benne kell lenni a készüléked felbontásának megfelelő mappának, ami a becsomagolt data.zip-ben van. Meg ilyesmik... hirtelen nem jut több eszembe...

Nem olyan bonyolult ez, csak szívósan kell keresni....

2010. dec. 10. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Még valami: először ki kell deríteni a működő korábbi verziónál, azt a módot, ahogy ikonról indítja.. ehhez rendszerint PC-s kapcsolat szükséges, feltelepített Activsync programmal "belelátsz" a készülékbe, tudsz vele kommunikálni..

Még anélkül is megy, ha telepítesz a navira egy Pocket Total Commandert, akkor kártyán keresztül mindent be tudsz másolni a készülékbe...

2010. dec. 10. 19:34
 5/6 A kérdező kommentje:

köszi.

elég sokat kerestem, kb 150-200 google találat több keresésre is, de hiába. a legnagyobb gond az hogy az sd kártyán tönkre ment a fájlrendszer és kénytelen voltam formázni így fingom sincs mi hogy volt mikor még működött, pedig már ha tudnám kész is lenne.

odaadtam a kütyüt egy gurunak, majd ő bohóckodik vele:)

KÖSZÖNÖM!

TÉMA LEZÁRVA

2010. dec. 11. 09:01
 6/6 anonim válasza:
Sziasztok ! A Myguide 3000-es készülékre új, 2011 évi térképekhez a terkepfrissites@gmail.com email címről segítség.
2011. ápr. 3. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!