Segítene valaki, akinek van Kindle 3 ebook olvasója?
Van 1-2 fájlom, amikre kíváncsi lennék, hogy hogyan jeleníti meg.
Átküldeném, és az lenne a kérésem, hogy tegyétek rá a Kindle-re és fényképezzétek le, hogy láthassam, hogy mennyire olvasható rajta.
Nagyon megköszönném.
Várom a jelentkezőket.
Nekem csak januárban jön meg, de leírom nagyjából mire számíthatsz:
A szöveget szépen tördeli, nincsenek formátum béli problémák, ha van, 1 perc alatt átkonvertálható.
A képeket átméretezi.
Gondolom szerkesztett doc fájlokat vagy pdf-eket szeretnél megnézni. Ezeket nem tudja tördelni értelemszerűen, mivel széthullana az egész. Megjeleníti és nagyítani lehet rá. Így persze kevésbé olvasható, rá kell nagyítgatni a megfelelő helyre.
Annó volt egy Hanlin olvasóm, én is örültem, hogy rátehetem majd az egyetemi jegyzeteket, de kb fölösleges erőlködni vele, nem erre való, szövegek megjelenítésére.
Hogy érted azt, hogy átkonvertálható?
Rárakod, és ha felismeri, akkor helyben át lehet konvertálni?
Igen, saját PDF-eket szeretnék rátölteni, amit a Kobe pl. JPG-ként értelmez, tehát nagyítani sem nagyon lehet.
Bár azon, 5''-os képernyőn, elforgatva olvasható (úgy-ahogy), de, mivel JPG-ként értelmezi, ezért nagyítani nem lehet.
Kezd biztató lenni. :D
Csak nekem az a problémám, hogy én bescannelt könyveket olvasok PDF formátumban, amit, mint már mondtam, a Kobe pl. JPG-ként kezel.
Ha Kindle ugyanúgy kezeli, mint a normál PDF-et, akkor no problem. De félek, hogy ez nem egészen így megy.
"A bescannelt dokumentum akárhogyan nézzük kép."
Még akkor is, ha PDF formátumban van?
A laptopom és a PDA-m is PDF-ként kezeli.
De ha ez a helyzet, akkor mit lehet vele csinálni?
"Ha át lett nyomva egy karakterfelismerőn akkor már szöveg"
Ez alatt mit értesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!