Li-ion akksi miért merül le ilyen hamar? Feltöltöm, és szinte 1 vagy 2 nap alatt vége. De miért?
Figyelt kérdés
Kamerához és fényképezőgéphez is vettem még 3 tartalék akksit, hogy úgy induljak neki videozni, na erre meg hiába töltöm fel mindegyiket teljesen, eltelik egy nap, és majdnem 0-ra visszaesik, és lehet újra tölteni közvetlen indulás előtt.
De miért van ez? Vagy mit kell ezzel csinálni, hogy ne szálljon el ilyen hamar?
(Csak mert rossz nem lehet az összes .... gondolom én. Egyforma a 4 db, és mindegyikkel ez van. Ja volt aki azt mondta, hogy mert kint hagytam egyszer a melegben a kocsi csomtartójában, és attól mentek tönkre. Ez lehetséges?)
2010. dec. 3. 14:24
2/2 A kérdező kommentje:
de pedig feltölt rendesen, azt mutatja :( nemtom na ,,,
2010. dec. 6. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!