Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vettem egy GPS-t. Ha frissitte...

Vettem egy GPS-t. Ha frissittem, akkor a szám. Gépre kell frissiteni vagy a GPS-re. És hogyan kell?

Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez jó, ezt szeretem.

Előbb barkóbázni kell, hogy kiderüljön mit vett, milyen szoftver van rajta.

Válassz az alábbi eszközök közül:

Aerpro, Airis, ALPINE ELECTRONICS (EUROPE) GmbH, Altina, Apollo Bell, Apontador, Aselsan, AselsanNet, ASL Automedia, ASUS, ATLANTA, AudioMedia, Audiovox, Autosonik, Autostrasse, Autovision, Aviton, Axion, BendixKing, BiON, Blaupunkt, Caliber, Car aftermarket navigation software, Carmani, CarteBlanche Ukraine, Caska, Chele Digital, Clarion, Clarion Truck, CNS, Crosswire, Crypton, Cyclone, Directus, DreimGO, Eclipse, Ergo, Esse Grup, Evolve, Exper, Explay, Finder, Flyaudio, Geographic, Globalsat, Go Cruise, GoldMaster, GPS Aquarius, GPSTURK, Guepard, H-Buster, HEI, HILLMAN, HiTV, HP*, Hyundai, iconX, iDigital, iFind, Intelbras, Invion, Isuzu, Jensen, Kenvox, Leader International, M3Tech, Macrom, Magellan, Magneo, Magneti Marelli, Mando, Mappy, Mobilisis, Mofftech, MOTONAV Mobile, MOTONAV PND Models, Motor One, MyGuide, Mypilot, Napoli, Navair, Navig[8]r, Navigator, Navigo, Navitech, NavOn, Navsure, NBX, Next, Nextar, OCN, Orion, Phonocar, Piranha, Pocket Navigator, Prestigio, PĂłsitron, QUE, Ramar, Reaction, Renault, Rhodelta, RoadCommander, RoadKing, Rosen Entertainment Systems Inc., Royaltek, Samsung, Scania, Scott, Shturmann, Siga-me, Skyway, Sony, Strike, Stromberg Carlson, takeMS, TELE System, Telefunken, Tilborg, Toshiba, Unicars, Uniden, Unnix, Vector, Vendeka, Vision UK, VMS, Wondeproud, Xetec, Xite Solutions, XZENT, Yakoya, Yucom, Zenec

2010. dec. 2. 18:59
 2/7 A kérdező kommentje:

Becker a GPS "márkája".

Semmit sem csinál a GPS. Bekapcsolom, kiírja a nyelveket, ennyi. Még nyíllal sem lehet menni a nyelvek közt.

Lehet, hogy rossz a GPS?

Amúgy memória kártya kell bele?

2010. dec. 2. 19:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy az elején nem írtam, hogy milyen, azt hittem senki sem fog válaszolni. Amúgy tök béna vagyok a GPS-hez, nem értek hozzá. Az öcsémét egyszer használtam, az tök egyszerű volt.
2010. dec. 2. 19:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy normális GPS navigációs szoftverrel együtt 30 ezer fölött van. Ha a tiéd olcsóbb volt, akkor feltehető hogy nincs szoftver hozzá.
2010. dec. 2. 19:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Drágább volt, van CD hozzá és azt mondták, hogy a neten kell frissíteni. Frissítetem, de a számítógépre mentettem el. GPS-re kellett volna? Ha oda, akkor hogyan?
2010. dec. 2. 19:17
 6/7 anonim ***** válasza:
össze kéne kötnöd a kapott kábellel a pct és gps-t és az adott programmal(kaptál tuti) frissítsed a térképet rajta.
2010. dec. 3. 00:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Gyári hibás volt a GPS. Kaptunk helyette újat!!!
2010. dec. 7. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!