Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ez hogy lehet? (kérdés röv. )

Ez hogy lehet? (kérdés röv. )

Figyelt kérdés

Szóval számlás előfizető vagyok vodafonnál. Múlt hónapba nagyon sok lett a számlám 13ezer körül. Nagyon sokat beszéltem barátnőmmel aki 20-as. ( 80 FT-os percdíj ). Apámmal megbeszéltük elment és átíratta hogy a 20-asokat 10 ft-os percdíjjal hívjam. Ebbe a hónapba fele annyit beszéltem bnőmmel mégis 10ezer lett számlám. Ez hogy lehet? Főleg hogy még kevesebbe is kerül. Nagyon kivagyok, apámmal igencsak összevesztem. Nem értem hogy lehet ez? Valaki tud vmit erről?

17/F

2010. dec. 2. 14:39
 1/3 anonim ***** válasza:

És mi lenne ha kérnél egy számlarészletezést a szolgáltatótól? Azon szépen le lesz írva feketén fehéren hogy mennyi az annyi, és miért annyi. Nincs vita mert tételesen minden szerepelni fog rajta.

Komolyan ez az alternatíva az eszedbe se jutott?

2010. dec. 2. 17:29
 2/3 anonim válasza:

a vodával vigyázni kell, én is előfizus vagyok, elvileg 2200Ft a dijam ami lebezsélhető, 22es percdijjal, ezt kb soha nem léptem túl, októberben ehhez kötöttem egy 500Ft-os internetet, aminél elvileg nincs túlforgalmazái díj, csak csökken a sebbeség ha túllépem a limitet, na azót valahogy mégis 5500 körül mozog a számlám. Azt hittem csak kivételesen sokat dumáltam a családommal, mert nem voltam otthon egész hónapban, de most is egy ilyen szmlát kaptam, uh én holnap fogom őket felhivni és nem teszik zsebre amit kapnak. Az a minimum, hogy lemondom a netet.

Szóval te is kérj egy részletezőt, ill. egy felülvizsgálatot. Sok sikert.

2010. dec. 26. 23:22
 3/3 A kérdező kommentje:
A számlát átnéztem, hát nem hívtam annyit mint amennyi a számlán van az tuti :S De már mindegy, köszi a válaszokat!
2010. dec. 27. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!