Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy lehet visszahozni a HDD-m?

Hogy lehet visszahozni a HDD-m?

Figyelt kérdés
Hamár nem is lehetne megmenteni rajta az adatokat akkor üresen visszakapni nem lehet? Ugy hogy nincs rajta semmi? Mert állandoan kattog és nem indul el... gondolom vmi szerelő tudja a modját hogy üresen vissza tudnám kapni
2010. dec. 1. 06:11
 1/2 n laci válasza:
szerintem szektor hibás a hdd . adatmentést csinálnak sérült ,rossz vinyokról de ez költséges " babrás " munka és nem mindenki válallja . a neten olvastam ,hogy valaki kifejezetten erre a munkára van rá állva , adat mentés sérült hdd -ről cimszó alatt keresd talán. ha kattog ,indexel a hdd feleljsd ell !!
2010. dec. 1. 06:42
 2/2 Nostro the overlord válasza:
Feltolsz egy linuxot, mondjuk egy ubuntut pl egy pendrivera és onnan bootolsz. Szerzel egy másik vinyót amire kimásolod a megmaradt cuccokat. Ha ezzel megvagy, akkor megkísérled javítani (vannak neten progik vagy használhatod pl a win7 alap ellenőrzőjét, nem tudom, hogy linuxban van-e ilyen funkció). Ha nem tudja akkor fogod és elköszönsz tőle.
2010. dec. 1. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!