Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért jön be az HBO, HBO2,...

Miért jön be az HBO, HBO2, Cinemax Digi tv-n? Többi lent

Figyelt kérdés
Megrendeltük a Digi tv alap csomagját, tehát ezek a csatornák nélkül. Édesanyám véletlenül átkapcsolt az egyikre és nála lehet fogni tökéletes minőségbe, nálam és nővéremnél már nem. Ez mitől lehet? Nem szólunk be, mert akkor tuti megbuherálnák a lenti egységet és eltűnne anyánál is :D
2010. nov. 21. 06:24
 1/3 anonim ***** válasza:

A HBO úgytudom már csak digitális vevőn elérhető, gondolom a lenti TV-n az van, a többi csak analóg van bekötve.

Új megrendelésnél szokás, hogy bizonyos ideig (akár 1 hónapig vagy még tovább) rajta hagyják akár az összes csatornát, ez kedvcsinálás végett van, sajnos nem fognak róla elfelejtkezni. Én a t-home-nál vagyok, de szerintem a többi szolgáltató is így csinálja.

2010. nov. 21. 08:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Így van, csak pár napig lesz elérhető!
2010. nov. 21. 08:41
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) és tényleg így van, lent digitális, fent analóg
2010. nov. 21. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!