Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Romlott már el Apple cuccod?

Romlott már el Apple cuccod?

Figyelt kérdés
Most készülök egy ipod touch 4g vásárlására és hallottam, hogy olyan jó minőségűek az apple cuccok, hogy alig romlanak el. Bár nálam még szinte semmi sem romlott el mert vigyázok a dolgaimra de akkor is kíváncsi vagyok, hogy más hogy van vele. Romlott már egy ipodod vagy iphoneod? Mi lett a baja?
2010. nov. 19. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:

az alig romlanak el nem igaz. nagyon sok pixelhibás iphone van eladó+a hátlap hát nem éppen karcálló egyiken se.

viszont: ha veszel rá hátlapot, és vigyázol rá, akkor nem lesz gond. nekem volt touch-om egy fél évet, és úgy adtam tovább, mintha új lett volna (nem annyiért, csak úgy nézett ki. érted). szóval nyugodtan vedd meg.

2010. nov. 19. 15:47
 2/3 A kérdező kommentje:
A hátlapos dologról hallottam, ezért is veszek majd egy tokot.
2010. nov. 19. 15:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Az ismeretségi körömben van 6-8 Macbook/Pro, mindenkinek volt 1 kivételével garanciális problémája, nekem a 2007-es Macbookomban a garanciaidő alatt volt 2 akku és 1 top case-csere :)
2011. febr. 22. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!