Erősítő és hangszóró közé köthető kivezérlésjelző van?
Figyelt kérdés
Erősítő már megvan építve nem szeretném babrálni és már nincs is meg a bekötés létezik olyan kivezérlésjelző amit az erősítő és a hangfal közé lehet kötni és ha igen hol lehet kapni??
Előre is köszönöm!
2010. nov. 18. 21:40
1/5 anonim válasza:
Hány wattos az erősítő amit építettél? Nem szeretnél inkább építeni egyet? Szerintem interneten nem is fogsz kapni csak olyat amihez megkapsz 1 IC-t meg kondikat meg stb... Szóval szerintem gondold át. Ha gondolod segítek keresni valami jó kapcsirajzot.
2/5 A kérdező kommentje:
ez egy régi épített erősítő kb. 20wattos volt de hát 30 éves ezért egy pár átalakítást kellet végezni most TDA2020 -as IC van benne és nem nagyon szeretném piszkálni mert most működik és ezt nagyon nehéz volt elérni.... másikat nem szeretnék építeni
2010. nov. 19. 16:57
3/5 A kérdező kommentje:
nagyon szeretném piszkálni helyet , nem szeretném piszkálni
elnézést
2010. nov. 19. 16:58
4/5 A kérdező kommentje:
megint elnéztem jól írtam xd
2010. nov. 19. 16:59
5/5 anonim válasza:
Egy megoldás: ha szerzel egy akármilyen kivezérlésjelző egységet, ismered a bekötési pontjait, működési feszültségét stb, fogod tudni használni, ha a hangszórójelet egy kb 20-30 kOhmos potival leosztod és azt teszed rá a kijelző bemeneti pontjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!