tisztelt ügyfelünk. saját érdekébben azonnali visszahívását várom. EOS faktor zrt.
utánnanéztem, és ez valami bankos cucc lehet. én a simkártya előző tulajára gyanakszom (t-nél osztották ki nekem ezt a kártyát, de gondolom előtte visszahívták). ezelőtt már hívtak banktól, úgy hogy semmi közöm nem volt hozzá.
ez egy behajtó cég, ha nem a te sarad, akkor ne hívd vissza őket.
2010. nov. 16. 17:17
2/12 anonim válasza:
Hívd fel, max tévedés lesz, ennyit megérhet.
2010. nov. 16. 17:18
3/12 anonim válasza:
behajtócég
4/12 anonim válasza:
Töröld ki. Ha meg kérdőre vonnak, letagadod hogy nálad van a telefon, lófszt se tudnak bizonyítani.
5/12 anonim válasza:
Ez a Faktoros cucc behajtócég szokott lenni. Ha nincs banki tartozásod, akkor vagy nem foglalkozol a dologgal és még kapsz néhány ilyen sms-t, vagy hívást és ott megmondod, hogy nem Te vagy az illető, akit keresnek, vagy felhívod őket és elmondod ugyanezt. Biztos a telefonszám előző tulajának van banki tartozása, csak nem jelentette le, hogy már nem az övé a szám.
2010. nov. 16. 17:20
6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2010. nov. 16. 17:20
7/12 anonim válasza:
utolsó, ki vonná már kérdőre és miért???? nem mellesleg ha nagyon bizonyítani akarná valaki, hogy odaért az sms, akkor a szolgáltató kiadja a kézbesítés idejét ;) hülye vagy...
Szerintem hívd fel, mert ha mégis téged keresnek, akkor jobb előre tudni. mint amikor már nem telefonnal, hanem ajtóstul keresnek.
2010. nov. 16. 17:26
9/12 A kérdező kommentje:
nem igazán kereshetnek engem, 19 éves vagyok, és még nem volt dolgom bankkal+hitelünk sincs sehol.
viszont mikor vettem a telefont (t-mobil), akkor utánna hívogattak banktól, és mondtam nekik, hogy nem engem keresnek. egy idő után abbamaradt a "zaklatás".
2010. nov. 16. 17:37
10/12 anonim válasza:
Hagyd a francba. Ha akar valamit, hívjon fel ő.
Ez egy behajtó cég, ráadásul kő bunkók és lehetetlen nekik elmagyarázni, ha tévedés van.
Ha sokat írogatnak, vagy hívnak és nem hajlandóak megérteni, hogy nincs velük dolgod, helyezz kilátásba egy feljelentést zaklatásért. Kolesztársamról csak ez után szálltak le.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!