Nikkor 50mm f/1.4G AF-S es a Nikkor 50mm f/1.4D AF kozott mi a kulonbseg?
Figyelt kérdés
Mit jelent a G, a D, az AF es az S?2010. nov. 14. 17:46
1/5 anonim válasza:
Nikkor- ez minek a milyen márkája.
2/5 anonim válasza:
Nikon fényképezőgép objektíve ha jól tudom...
a különbségre én is kíváncsi vagyok, azért írtam.
3/5 anonim válasza:
Canonnál tudom, hogy az EF-S-ek csak APS-C-s gépekre mennek rá, így vannak tervezve, ff gépen az obi belógó vége elérné a tükröt. Nos lehet, hogy a Nikonnál is így van, de nem tudom mivel jelölik, sztem ez a G és D lehet, vagy nemtudom. Sigmánál is külön jelölik DC az APS-C-s, DG a fullra való, Sony-nál DT az APS-C.s
egy Sony-s
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
A Nikkor a Nikon gyári objektívcsaládja. A D és a G majdnem mindegy, a lényeg az AF-S, ami az ultrahangos fókuszálást jelöli. Ez gyorsabb, halkabb, pontosabb, mint a nem AF-S és úgy is lehet kézzel korrigálni, ha nincs átkapcsolva manuál fókuszra a lencse. Persze ha akkor tekered a gyűrűt, amikor a motor is dolgozni szeretne, még ugyanúgy le tud égni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!