Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért kell ceruzaelem a...

Miért kell ceruzaelem a napelemes kerti lámpába?

Figyelt kérdés
Valaki árulja már el, hogy a barkácsáruházakban kapható különféle napelemes kerti lámpákba, ha napelemes minek kell elem? Nem pont az a lényege, hogy a napközben a napból nyert energiával világítson este?
2010. nov. 13. 17:48
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
Az nem elem, hanem akku, amit a napkollektor tölt és utána arról működik a lámpa.
2010. nov. 13. 17:54
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Valahol tárolni is kell azt a napközben gyűjtött energiát, továbbá nem biztos, hogy minden nap sikerül elég energiát eltárolni, ezért ilyenkor jól jön a tartalék.
2010. nov. 13. 17:54
 3/9 A kérdező kommentje:
elsőnek: ne ám hogy ne ceruza elem legyen, ma rakosgattam befelé, hogy világítsanak
2010. nov. 13. 17:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy ceruzaelemnek néz ki, még lehet akku.
2010. nov. 13. 18:03
 5/9 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

elsőnek: ne ám hogy ne ceruza elem legyen, ma rakosgattam befelé, hogy világítsanak"

Ha nem hiszed el a válaszadók válaszait, akkor minek kérdezel egyáltalán?

Válasz: akkukat pakoltál bele.

2010. nov. 13. 18:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja, és 100% hogy nő vagy.
2010. nov. 13. 18:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát lehet hogy tényleg elemre cserélted ki az akksikat, de az egésznek az a lényege, hogy nem elemmel működik, hanem -ahogy már irták- az akkumulátorokat töltik fel napelemekkel és éjszaka azzal világit! Elemmel csak egy napig működik
2010. nov. 13. 18:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Eredetileg ELEM formájú akkuk járnak hozzá. Ha azt raktad bele amit a csomagban mellékeltek hozzá, akkor minden rendben.
2010. nov. 13. 18:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én a vakondriasztómat bütyköltem meg a nyáron.Pont hajnalra/amikor a kis dögök mozognak/merült le. Szétszedtem,hát egy 450 mah-s mikro-ceruzaakku volt beleFORRASZTVA! Nagynehezen kicseréltem 800-asra,azóta bírja.

AKKU az ! Hidd el !

2010. nov. 13. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!