Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mitől van? Miért nem szól 4...

Mitől van? Miért nem szól 4 perc után? (csak olyan írjon aki tényleg tudja h mi baja van, köszi)

Figyelt kérdés

A kocsimban van mélyláda 2 hónapja, eddig prímán működött, de most beindítom a kocsit és hallgatom 3-4 percig szépen szól, ahogy kell, aztán a mélyláda befejezi az üzemelést:S

Miért?

2010. nov. 11. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
leoxidálódott a tápkábel. Nem somogyi erőlködő véletlenül? Annak basszuskiemelővel kell a megfelelő áramerősség.
2010. nov. 11. 19:35
 2/8 A kérdező kommentje:

a-am, Blankpunkt erősítő Dld mélyládával. . .

szóval az a megoldás h a tápkábel végéből vágok le és úgy kötöm rá?

(lehet h butaságot mondtam, sajna nem értek hozzá nagyon:/):)

2010. nov. 11. 20:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Látni kéne.. Ha oxidált a vége a vezetéknek, akkor megoldás, megnézném az akku felől is a kábelt, valamint a biztosítékok állapotát is. De lehet, hogy az erőlködő teljesítménypotija csúszott el, kicsit nagyobb erősítésre, és ezért kapcsolgat ki az erölködő hővédelme.
2010. nov. 11. 21:00
 4/8 A kérdező kommentje:

Most ott tartok, h abszolút nem szól:S Még gondoltunk arra is h nem kap az erősítő elég áramot, meg h az aksi nem bírja és kéne kondi meg ilyenek, de nem tudom mi lehet a baj, sajnos annyira nem értek hozzá:S

Nekem az is elég egyenlőre ha nem írtok megoldást csak nyugtassatok meg h nem romlott el az egész és nem volt kidobott pénz:/ : )

2010. nov. 15. 15:45
 5/8 anonim ***** válasza:

a kondi semmit nem old meg. az parasztvakitás ráadásul versenyen 1 decibel hátrányt okoz kb.

normális akku kéne vastag réz tápkábellel. neten találsz táblázatot hogy mekkora keresztmetszetü kábel kell az adott áramerősség átvezetéséhez.

nem biztos hogy ez a gond de a hifi alapja a normális akkumulátor és a kábelezés. ha nem találsz táblázatot irj és a régi elektrotechnika könyvemből kiirom neked. ha jól emlékszem bennevan

üdv

2010. nov. 15. 16:19
 6/8 anonim ***** válasza:
én döglött akkura tippelek
2010. nov. 15. 16:59
 7/8 anonim ***** válasza:

„csak olyan írjon aki tényleg tudja h mi baja van, köszi”

Ezt így senki nem fogja tudni.

Amúgy milyen hangerőn hallgatod? Milyen erősítő? Milyen hangszóró?

2010. nov. 15. 19:47
 8/8 anonim ***** válasza:
ha az akku döglödik azt a kocsi jelzi a műszerfalon
2010. nov. 16. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!