Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ezek közül melyik teljesítmény...

Ezek közül melyik teljesítménymérő konnektort ajánljátok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Vagy esetleg egy teljesen más márka érné meg? (a számítógépem teljesítményét szeretném megfigyelni, szóval nem kell túl okosnak lennie wifivel stb, ezek nem kellenek)

tegnap 19:17
 1/5 A kérdező kommentje:

Idöközben még ezt a kétfélét találtam, annyi minden van, ezek mennyire pontosak jellemzően? (itt fontos lenne, hogy pl 500 wattnál ne 520-at vagy 490-et mérjen)

[link]

[link]

tegnap 19:40
 2/5 Kólauborkával ***** válasza:
Kérdés mennyire szeretnél pontosan mérni. Én ezeknél nem láttam pontossági osztályt feltüntetve, tehát nem alapoznék rá.
tegnap 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Én pár éve Peaktech 9035-öket vettem, annak a manualjában ez van írva:

"High basic accuracy + / - 0.5%"

És mivel cos fi-t is mér, feltételezhető, hogy ismeri a wattos teljesítmény/fogyasztás fogalmát, meg a nem igazán szinuszos változókat. Magához képest biztosan következetes volt, áram, cos fi, (wattos) teljesítmény háromszöget nézve.

Meg voltam vele elégedve, kivéve, hogy aztán félretettem két évre, és megdöglött az állásban. Van, amelyiknél lehet cserélni az akkut, hát írtam a forgalmazónak (nem tudom, már, ki volt, honnan vettem), hogy tán nem látom észrevenni a teleptartó fedelét? mire felocsúdtam, kopogott a csomagszállító, küldtek másik kettőt.

Azonban, el kell mondanom, hogy vettem pár rövid hosszabbítót, és háromféle mérőt egyszerre alkalmaztam, melyekből az egyik készülék majdnem 20 éves volt (Basetech meg Conrados EKM 265). Gyakorlatilag egyformát mértek, így egy életre letettem arról, hogy vergődjek a pontosság meg hogy mit mér témákban.

A Basetech írása szerint pluszminusz 3 % a pontosság mért/kijelzett paraméterenként, az EKM 265 meg 1%-os pontosságú.

tegnap 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Az EMOS-t.
tegnap 21:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
tegnap 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!