Az iwiwen azt, hogy ki nézegeti az adatlapot azt hogy lehet megnézni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 14:45
2/10 anonim válasza:
Aki ilyet kérdez, sikeres nem lehet.
3/10 anonim válasza:
Sehogy. Illetve lehet, hogy van ilyen alkalmazás, de arról én nem tudok. Ami legutóbb volt, az állítólag valami "kémprogi" szerűség volt, ami lementette a jelszavaidat, stb.
4/10 anonim válasza:
tudtommal nincs ilyen funkciója még.
ahogy gondolom az a hülye link se eredményes, aminek akkora nagy sikere volt az iwiwen, hogy kirakták az üzenőfalra (rá kellett kattolni, vmit csinálni és kimutatja állítólag azt, hogy kik nézték az adatlapot).
5/10 A kérdező kommentje:
Második te gondolom ku.vára sikeres emberke lehetsz!Ha nem tudsz normálisat irni,akkor minek ülsz a gép előtt!?????????????????????????????
2010. nov. 10. 14:52
6/10 anonim válasza:
"Ha nem tudsz normálisat irni,akkor minek ülsz a gép előtt!??????"
Nem tudom a kettő hogyan zárja ki egymást és milyen összefüggés lehet közöttük, de hát a kérdésed után nem is várok semmit. A gép előtt meg azért ülök, mert sikeres vagyok és sok az időm ;).
7/10 A kérdező kommentje:
Meg nagyarcu,én az ilyen "embereke"nagyivbe teszek!
2010. nov. 10. 15:19
8/10 A kérdező kommentje:
bocs emberekre.Én is irhatom,hogy sikeres vok,ki hiszi el?
2010. nov. 10. 15:20
9/10 anonim válasza:
Senki, mivel helyesen írni sem tudsz.
10/10 A kérdező kommentje:
TE meg senkiházi,okoskodó majom.
2010. nov. 11. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!