Melyik IPL szőrtelenítőt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Érzékeny a bőrőm. Ha borotvát használok, kipattog a bőröm és kidörzsölődik, ha gyantázok, akkor a gyanta miatt gondolom, piros foltos lesz a bőröm, mintha leégett volna. (nem tűzforró a gyanta, szakemberhez jártam) Most megpróbálnám ezt a kézi lézeres szőrtelenítő gépes megoldást. (Meglehet, hogy ez se válik be, de egy próbát megér)
Milyen gépet ajánlanátok? Facebookon láttam hirdetést a Lumer Pro gépről. Valaki kipróbálta már?
márc. 27. 15:05
1/1 anonim 

válasza:

Az IPL és a lézet nem ugyanaz!
IPL-es gépekből azt érdemes megvenni aminek a villanásszáma nincs nagyon lekorlátozva. Nekem egy régi philips lumea van.
Az IPL-es szőrtelenítés máshogy működik mint a borotva, vagy az epilátor. Több kezelés kell mire szépen lassan minden szőrszál kihullik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!