Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ilyen rossz a messenger?

Miért ilyen rossz a messenger?

Figyelt kérdés
Már a tököm tele van ezzel a bugos vacakkal. 5 másodpercnél hosszabb videót nem enged átküldeni, mert csak annyi történik, hogy fekete lesz az egész képernyő. Ha képet küldök egy csómoszor csak a "valami hiba történt" szöveg jelenik meg. Ha továbbítani akarok valakinek valamit, semmi sem történik, nem megy át semmi. De ez még semmi, 2-3 naponta fogja magát és kitörli az összes üzenetet egy 2 hónappal ezelőtti időpontig. És nem a telefonban lehet a hiba, ugyanis több androidos telefonon és ios-en is ugyanezt csinálta mindig (évek óta). Nem tudom elhinni, hogy a világ egyik legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazása ezt "tudja". Van valami alternatíva ehelyett a sz.r helyett? Kinek mi vált be helyette?

ma 13:34
 1/3 anonim válasza:
Az alternatívákkal az a baj, hogy nem csak rajtad múlik, hanem másokat kell megpróbálni átszoktatnod. Én is utálom a messengert mert bugos, de sajnos a legtöbb ismerősöm ragaszkodik hozzá. Párommal pl imessage-et használunk helyette, azt jobban szeretem.
ma 14:31
 2/3 anonim válasza:

Persze hogy van. 10 éve nem használok Facebookot.

Signal a legjobb

ma 15:22
 3/3 anonim ***** válasza:
ma 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!