Kötelező az ügyfélkapu+?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Igényeltem ügyfélkapu+-t és elvileg sikeres volt, de bejelentkezés után nem dob az ügyfélkapuba hanem továbbra is azt az oldalt mutatja ahol csak a kék csíkban lehetőségek vannak, nincs olyan opció hogy az ügyfélkapu megtekintése és azt kéri, hogy töröljem az emailes ügyfélkapu+-t és DÁPra vagy hitelesítő alkalmazásra váltsak. Ezek közül egyiket sem szeretném használni, így viszont nem tudnám használni. Az lenne a kérdésem hogy mennyire fontos az ügyfélkapu+ vagy mi történik ha nem csinálom meg?
ma 15:49
1/10 anonim válasza:
"Ezek közül egyiket sem szeretném használni"
Ezt nem te döntöd el.
2/10 retektorta válasza:
A hitelesítő alkalmazással nem tudom mi bajod van, az annyit csinál, hogy kiír egy számot, amit be kell írnod bejelentkezéskor.
3/10 A kérdező kommentje:
Nyilván ha kell akkor használni fogom... A kérdésem az hogy kell e ügyfélkapu+ mindenképp, mert ha nem, én megvagyok nélküle is, eddig sem használtam.
ma 16:16
5/10 A kérdező kommentje:
A hitelesítő alkalmazással nem lenne bajom ha nem ez lenne a 3. amit le kéne tölteni, mert más is van amihez ilyen app kell és kezdem nagyon unni, hogy mindenhez telefon kell.
ma 16:18
6/10 A kérdező kommentje:
Miért szomorú hogy nem használtam? Mire használjam?
ma 16:18
7/10 retektorta válasza:
Nem kell mindenképp. Egyszerűsít bizonyos ügyintézéseket, de ha eddig nem érezted hiányát, akkor ezután sem fogod.
8/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen!
ma 16:21
9/10 Szervizmérnök úr válasza:
10/10 Szervizmérnök úr válasza:
Illetve az első nem jó, talán így:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!