Van erre megoldás?

Figyelt kérdés
A már nem használt instagram fiókomba szeretnék belépni, de sem az instagram fiókom jelszavára nem emlékszem, sem az e-mail fiókom jelszavára, és még a telefonszámon is megváltozott, mert az akkori már ki lett lőve. Azonban nagyon fontos lenne, hogy be tudjak most lépni, de azt ide nem írom le. Ez nem más profilja... Tényleg a sajátomba szeretnék belépni.

tegnap 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Szokásos... felejtsd el.
tegnap 13:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Valamit ki kell találnom mert nagyon fontos lenne
tegnap 13:30
 3/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Nincs erre megoldás.

Ha lenne, akkor annyi erővel már bárki hozzáférhetne, bárkinek a fiókjához, azt pedig te sem akarod.

(Nekem mindegy lenne, nem érdekelnek ilyen fiókok.)

tegnap 16:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Egy régebbi tabletemen be vagyok lépve arra az e-mail fiókomba csak valahogy úgy kellene meg javítattni hogy ne törlődjön minden és ne lépjen ki mindenhonnan a tablet mint ahogy egyszer régen jártam
tegnap 16:20
 5/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Ilyen trükkök persze lehetségesek, hasonló egy régi Windows mentés, Ghost-image vagy egyéb lemezkép, vagy egy régi merevlemez (rendszerrel), amit korábban eltettünk és ismét elővesszük.

Főleg, ha van hozzá olyan hardver is, amin még elindul.

De ha nem, akkor is kimenthetők bizonyos adatok.

Ha így nézzük, lehet megoldás, de ez voltaképpen meglévő adat, nem elveszett.

3. válaszom elveszett adatra gondoltam.

tegnap 20:15
 6/7 anonim ***** válasza:
hát ha a tableten látod az emaileket akkor kérj jelszóemlékeztetőt.
tegnap 20:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Rég használtam és nem kapcsol be... Elvileg aksi csere kell
tegnap 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!