Szen monoxid érzékelő csipog. Így mitől? Tegnap este csipogott kb 2 percenként egyet, aztán abba hagyta. Semmit nem ír. Éjszaka megint csippant egyet 2 percenként, most megint semmi
Kár, hogy titkos a típusa.
Pedig szívesen segítettünk volna.
""Aztmondtak hogy ez nem elemes.""
Pedig az. Csak max nem cserélhető, hanem kidobós. Mert a szenzor is elhasználódik ennyi idő alatt és semmi értelme elemet cserélgetni.
Szóval azt csipogja nagy valószínűséggel, hogy kuka.
Nekem pontosan ilyen készülékem van, így offline tudtam megnézni az kézikönyvet. Mint írtam, 2 perces csipogást nem tud. Ez stopperrel lett lemérve vagy csak érzetre 2 perc? Ugyanis nincse beleprogramozva ilyen jelzési mód. Az élettartam végét 1 perces csipogással és sárga jelzés villogtatásával jelzi.
Ez a készülék vagy meghibásodott vagy a hátuljánál a mikrokapcsoló nem érintkezik jól és időnként ki-bekapcsol, ilyenkor csippanhat egyet. De ugye ez megint egy olyan állapot, amilyennel nem biztonságos használni.
Percenként csipog az elem jelzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!