Koorui 27e1qa monitor ps5 höz megfelel?
Figyelt kérdés
Megszeretném vásárolni,kíváncsi vagyok a ti véleményeitekre és tapasztalatokra!dec. 31. 19:29
1/2 anonim válasza:
Koorui? Életemben nem hallottam még erről a márkáról, én nem vennék ilyet.
Utána nézve, kompatibilisnek kompatibilis, ráadásul VA paneles (amilyen noname, csoda, hogy nem TN), bár a minősége általában nem jó az ilyen noname készülékeknek, vagy bóvlik vagy hamar tönkremennek. Mondjuk nem a legolcsóbbik fajta, szóval lehet, hogy egy ismertebb gyártó OEM terméke.
2/2 anonim válasza:
Koorui Kínai márka, nem rég kezdte a monitor gyártást, a Koorui jó ár-érték arányú a vélemények alapján, de hosszú távon lehet nem okos választás.
Reddit.com
hardver unboxing
Rtings.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!