Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A kor megvéd változókorban...

A kor megvéd változókorban vagy vagy változókor előtt a terheségtől?

Figyelt kérdés
ma 05:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
ma 08:12
 2/7 anonim ***** válasza:
26%
Mennyire változó korban? Én 50 felett már nem aggódnék miatta akkor se ha még néha menstruálnék. Ilyenkor ha van is még tüszőérés már sokszor nincs benne petesejt, ha van is olyan rossz minőségű, hogy abból nem lesz baba.
ma 08:53
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

52 vagyok ...

Most fogok menni abortuszra

Az ilyen hulye kijelentesek miatt mint a 2es.

Es a vicc h ezt nekem a doki mondta...

Ja annyi h 1evig abszolut nem volt mensesem. Utana 2x volt. Elvileg nem eshettem volna terherbe ...

Ja mert a tested a tankonyvet olvassa errol..

ma 09:18
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

#3 Persze, majd el is hisszük.

Maximum missed ab műtétre mész, mert addigra garantáltan nem lesz szívhang.

ma 09:23
 5/7 A kérdező kommentje:

Én is elmultam 50.

Akkor még vannak csodák.

Nekem is ezek szerint vigyázni kell.

ma 09:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt diákom, akinek az anyja 52 évesen esett teherbe, 53 évesen szült. Kicsit látszott is szegény gyereken. Ő is azt hitte, hogy nem lehet akkor már gyereke, ráadásul előtte ők feladták a próbálkozást, mert természetesen nem akart összejönni, lombikot meg nem akart a nő. Végül az a gyerek lett a szíve pici csücske, abszolút odavolt érte, úgyhogy az a sztori jól sült el. :)
ma 10:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Sokkal kisebb az esélye, mint fiatalabb korban, de nem lehetetlen.
ma 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!