Motoros sisakbeszélő?
Figyelt kérdés
Tudtok ajánlani motoros sisakbeszéltő ami nektek bevált? Sajnos nem vagyok otthon a témában egyáltalán. A mögöttem ülő utassal szeretném használni beszélgetésre.ma 17:02
1/4 anonim válasza:
Már megvan a sisak? Mert vegyél inkább egy olyat, amiben beépített van.
2/4 anonim válasza:
Sok lehetőség van, határ a csillagos ég. Mi Freed Conn Tmaxs-pro-t használunk, kb 15000Ft/db, vagyis nagyon olcsó. Hat embert is össze tud kapcsolni, ami talán feleslegesnek tűnik, de később jól jöhet. Korábban volt másféle kínai, de az annyira halk volt, hogy az már botrányos.
Ahogy írtam lehet venni Sena-t is 5x ennyiért de csak ha a csajoddal / fickóddal akarsz beszélni akkor ez egy jó választás.
3/4 A kérdező kommentje:
Sisak már megvan egy ideje, Jet Scud
ma 19:07
4/4 anonim válasza:
Kit érdekel? Azt kérdezted, milyen sisakbeszélő lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!