Miért tűnik el az egyenlegemről a pénz?
Figyelt kérdés
Tegnap töltöttem fel 5000 forintot a kártyámra mert havi netbővítőt kellett volna vennem. A netbővítő 6000ft. Eredetileg 2300 volt az egyenlegem és az 5000 forinttal 7300 forint kellett volna hogy legyen, de mikor megnéztem 4300 volt az egyenlegem. Ma reggel töltöttem fel újra, egy ideig 7000+ forint volt rajta és próbáltam volna megvenni a netet de azt írta az applikáció, hogy hiba történt. Most 5300 forint van az egyenlegemen. Telekomnál vagyok. Mit csináljak?ma 14:52
1/5 anonim válasza:
Az applikációban láthatod a tranzakciókat, de smsben is kapsz róla értesítést, sőt bemehetsz hozzájuk és megbeszélheted velük. Aztán ott fogsz állni hogy minden rendben van és azt fogja mutatni a papír hogy csak te nem tudod mik a költségeid.
2/5 anonim válasza:
1.: Mik vannak bekapcsolva? Nem megy a háttérben film? GPS? Játék?
2.: Menj be egy ügyfélszolgálatra!
3/5 anonim válasza:
Ügyfélszolgálat mit mondott, amikor náluk érdeklődtél?
4/5 A kérdező kommentje:
1-es semmilyen tranzakció nem történt, csak smsbe kaptam meg hogy kedves ügyfelünk…5000 ft-tal feltöltötted az egyenlegedet, 1500fttal ugyanez
ma 15:56
5/5 anonim válasza:
Nincs helyben telekom? Kérdezd meg tőlük miért tűnik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!