Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vettem 1 8tb ssd t. Ps4 nem...

Juliuska kérdése:

Vettem 1 8tb ssd t. Ps4 nem formázza pc n formaztam exfat rá, de így sem kezeli a ps4. Hiba kódokat is ki. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

#Ps4 ssd
dec. 17. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hiba kódokat is ki, mi? Kiír? Milyen hibakódokat ír ki? Írd be Google-be és kiadja, hogy mit jelent.

Én úgy tudom, hogy 2TB-nál nagyobb SSD-t már nem támogat. Persze lehet, h tévedek.

dec. 17. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Nem is tudom. Lehet, hogy nem elegendő a sebessége talán??

dec. 17. 23:58
 3/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
51%
Superspeed legyen és legalább usb 3.1.
dec. 18. 06:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Valóban 8TB? Nem valami kamut vettél?
dec. 18. 06:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mennyibe került ez a 8 TBos ssd?

A legolcsóbb 4 TBos ssd 111.000, a 8as pedig ennek több mint a duplája megbízható boltból.

Ha valami kínai webshopból van ennél sokkal olcsóbban, akkor az hamis és valójában nem is 8 TBos, hanem sokkal kevesebb, tipikusan 128 GBos, csak át van programozva, hogy többet mutasson.

dec. 18. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!