Mi a véleményetek erről a nyomtatóról?
EPSON ECOTANK L3270
Csak a forgalmazó van ettől elszállva, és csak ezt akarja tukmálni, vagy valóban minden szempontból ez a legjobb választás az én igényeimnek?
Ami nekem fontos
-legyen kis méretű
-legyen Wi-Fi
-tudjon színest és feketét is
-tudjon fotót is
-az A/4 és papíron kívül tudjon
-kemény papírt is nyomtatni
-borítekot
-címke nyomtatást
-tudjon scannelni,fénymásolni
Otthon használom és ritkán, kb. heti 1-2 lapot nyomtatok.
A forgalmazó azt mondta, ezeket mindet tudja, a "tintát" adják hozzá, esetemben örök életű lesz, mert ennyi használat mellett, soha nem kell tonereket cserélni benne.
3 év gyártói garancia van hozzá
Nyilván ö nála a legkedvezőbb az ára (79.990 Ft), melyből vásárlás után 12.000 Ft visszatérítés kérhető, a külföldi gyártótól.
Csupán le kell töltenem az EPSON SMART PANEL appot.
Beüzemeléskor a készüléket megkeresi, felismeri és kérni fogja a számla adatait , majd a nevem és címem, és a bankszamlaszámomat, amire külföldről pár napon belül fogja átutalni a 12.000 Ft-ot a gyártó cég.
Egyéb teendőm nincs.
Most körül néztem a neten, és sok más áruház, jóval olcsóbban kínálja ezt a nyomtatót. De sehol senki nem ír arról, hogy járna vissza a 12.000 Ft .
Ha valóban vissza jár, akkor mindegy hol és mennyiért vásárolom meg? Mi a visszatérítés menete?
Láttam ezt a készüléket 60.000 Ft -ért is.
Kérlek segítsetek, aki pontosan tudja , hogy ez igaz vagy kamu?
Jó ez a nyomtató nekem , vagy felesleges ennyi pénzt kiadni ?
Illetve az örökké tartó "patronok".....?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!