Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a nyomtatóról?

Figyelt kérdés

EPSON ECOTANK L3270

Csak a forgalmazó van ettől elszállva, és csak ezt akarja tukmálni, vagy valóban minden szempontból ez a legjobb választás az én igényeimnek?

Ami nekem fontos

-legyen kis méretű

-legyen Wi-Fi

-tudjon színest és feketét is

-tudjon fotót is

-az A/4 és papíron kívül tudjon

-kemény papírt is nyomtatni

-borítekot

-címke nyomtatást

-tudjon scannelni,fénymásolni

Otthon használom és ritkán, kb. heti 1-2 lapot nyomtatok.

A forgalmazó azt mondta, ezeket mindet tudja, a "tintát" adják hozzá, esetemben örök életű lesz, mert ennyi használat mellett, soha nem kell tonereket cserélni benne.

3 év gyártói garancia van hozzá

Nyilván ö nála a legkedvezőbb az ára (79.990 Ft), melyből vásárlás után 12.000 Ft visszatérítés kérhető, a külföldi gyártótól.

Csupán le kell töltenem az EPSON SMART PANEL appot.

Beüzemeléskor a készüléket megkeresi, felismeri és kérni fogja a számla adatait , majd a nevem és címem, és a bankszamlaszámomat, amire külföldről pár napon belül fogja átutalni a 12.000 Ft-ot a gyártó cég.

Egyéb teendőm nincs.

Most körül néztem a neten, és sok más áruház, jóval olcsóbban kínálja ezt a nyomtatót. De sehol senki nem ír arról, hogy járna vissza a 12.000 Ft .

Ha valóban vissza jár, akkor mindegy hol és mennyiért vásárolom meg? Mi a visszatérítés menete?

Láttam ezt a készüléket 60.000 Ft -ért is.

Kérlek segítsetek, aki pontosan tudja , hogy ez igaz vagy kamu?

Jó ez a nyomtató nekem , vagy felesleges ennyi pénzt kiadni ?

Illetve az örökké tartó "patronok".....?

#EpsonecotankL3270
ma 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:
300 gr-os papírig tud nyomtatni.
ma 12:58
 2/3 A kérdező kommentje:
És egy kicsit bővebben?
ma 13:04
 3/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Enyém gyárilag 250gr-ig tud nyomtatni papírra, de már a 200-ast sem viszi. Alza-nál 65.200 Ft. ez a nyomtató, szóval nem érdemes ilyen visszautalgatásokkal meg szabályokkal vacakolni,aztán vagy sikerül, vagy nem. A címkenyomtatásnál nem tudom mire gondolsz,ez kicsit összetettebb. Fényképekre valamennyire jó, de nem fotónyomtató és sok tényezője van.
ma 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!