Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Apple Watch miért nem fogadja...

Apple Watch miért nem fogadja el a jelkódót?

Figyelt kérdés
Van hogy nem is érzékeli, hogy beviszem a jelkódót. Van hogy rosszul viszi be a jelkódót. Ezt a jelséget a Watch OS 11 óta tapasztalom. Nem állandó hiba jelenség. De előfordul. És olyankor igen bosszantó. És olyankor szokta ezt meg csinálni, amikor töltés után felveszem a csuklómra. És igen még mielőtt megkérdezné valaki: Tudom a jelkódot, saját órám! De nem először csinálja meg az előbb le írt hiba jelenséget. Van hogy be se lehet írni a jelkódot mert nem érzékeli az újamat az óra. Van hogy téves jelszót írta be. Ezek alkalomszerű hibák. Most is az elmút percekben is meg csinálta. Most egy óra újraindítással sikerült meg oldanom az esete. Na de ez már a második ilyen alkalom hogy ez előfordul. És igen még garanciális. Mivel egy Apple Watch 9-es szériáról van szó. Amin watch OS 11.1 van.

ma 15:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Érintőkijelzőnél problémás lehet ha túl száraz az ujjad, vagy túl "koszos" például kézkrémes.

Az is lehet hogy a kijelző koszos

Vagy a fenti kettő együtt.

Vagy iPhoneoknál szokott olyan probléma lenni hogy töltőre dugva valami elektromos anomália miatt az érintőképernyő nem jól érzékel.

Próbáld meg visszaállítani a watchot és újra beállítani!

ma 17:02
 2/2 A kérdező kommentje:
1-es! Ez a mai eset volt a második ilyen alkalom. Az előző esetnél annyira rosszul jártam hogy egy percre le is tiltott. Azt végül egy reset factoryval tudtam helyre állítani. A mai esetnek meg elég volt egy sima újraindítás is, ki-be kapcsolásos újraindítás.
ma 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!