Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ipad Air 2022 Szoftverfrissítés?

Ipad Air 2022 Szoftverfrissítés?

Figyelt kérdés
Vásároltam egy Apple 2022 iPad Air készüléket, azonban problémába ütköztem a beállítása során. A szoftverfrissítést szeretném elvégezni, de az eszköz nem kezdi meg a folyamatot. Több mint egy órája a “Frissítés kérelmezve…” üzenet látható, de a frissítés nem indul el. Megkíséreltem az újraindítást, behelyeztem egy SIM-kártyát, valamint Wi-Fi-kapcsolaton keresztül is próbáltam a frissítést elindítani, de ezek az intézkedések nem vezettek eredményre. Van bárkinek bàrmilyen ötlete mit tegyek?
dec. 7. 15:58
 1/3 anonim ***** válasza:
53%

Ez olyan mint a Rolex.. az órát csak az után tudod megvásárolni hogy egy kisebb vagyont ott hagytál egyéb ékszerekre.

Sokan szeretnének az amerikai fogyasztó kultúra zombijai lenni és az almás világba tartozni. Állj sorba, húzz sorszámot az apple istenek majd döntenek az ügyedről.

dec. 7. 18:45
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Ezek azok a zseniális epüll termékek, melyek minden probléma nélkül használhatóak és semmilyen szakértelmet nem igényel a beállításuk? És melyek tulajdonosai felsőbbrendű istenként, megvetően tekintenek le mindenkire, aki nem epüll rendszert használ?
dec. 7. 19:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Sikerült pc-re kötve frissítetni.
dec. 9. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!