Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Chip firmware felülírással...

Gabesz9997 kérdése:

Chip firmware felülírással foglalkozó üzlet Budapesten?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Lenne egy kínai nem olcsó de drágának se nevezhető lézergravírozóm. Hosszas ideig nem használtam és most kellett volna viszont csíkozva gravírozott ott is ahol nem volt a fájlában minta. Rá nyomtam egy firmware frissítésre, hogy hátha oldja a problémát miután 10x csináltam újra a gravírozási mintát mondván tuti én baxtam el (nem 1x csináltam már de azért próbáltam kizárni az emberi hibát) és hát szépen megtette a hatását a update mivel most már be se indul a gravírozó :') Szóval kérdésem az lenne tudtok-e olyan üzletet Pesten ami STM32-es chipre rá tudna-e nekem erőszakolni egy firmware fájlt hátha életre kelti szeretett gravírozóm (a firmware megvan). Ezt a lehetőséget még megadnám neki mielőtt kukába dobom. Garancia semmi nincs rá így ez nem játszik, hogy a gyártóval felvegyem a kapcsolatot

dec. 5. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet egyszerűbb venni egy új alaplapot bele.
dec. 5. 21:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha árulnának hozzá már rég vettem volna
dec. 5. 23:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Csak Pécsett tudok szakembert rá =( [meg magamat, de szintén Tüke Pécsi vagyok, és Januárig nem is érnék rá]

Azt esetleg nem tudod megnézni, hátha az ISP programozó lábak ki vannak vezetve "mérőpontokra" a NYÁK-on?

Ha igen, akkor csak venni kéne egy kész Arduino-t, felprogramozni ISP programozónak, aztán a megfelelő vezetékeket ideiglenesen felforrasztani és mehet is a felprogramozás.

dec. 6. 07:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Távol állok az értek hozzához de van U+, CLK, DI0, GND pontok az oldalán ha erre gondolsz.
dec. 7. 11:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Hupika... ☹ Akkor ez lehet nem ISP protokollt használ.

Az nem opció, hogy magát a panelt postázd?

dec. 7. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!