Lehetséges, hogy az okosórám a nyitott szemmel alvásomat jelzi ébrenlétnek?
Vannak olyan időszakok amiket éjjel úgy jelöl, hogy ébren voltam, viszont nem emlékszem arra, hogy felkeltem volna.
Nem csak pár perceseket, hanem akár több mint egy órás időintervallumokat.
Azt tudom, hogy néha alvajárok, de max ilyenekről van tudomásom, hogy csináltam volna, hogy felkapcsoltam a villanyt, vagy felkönyököltem és néztem a másikat... Esetleg meg is fenyegettem. 😂
Viszont ezek nem tartanak egy órán át, vagy tovább is.
Arról is tudomásom van, hogy néha nyitott szemmel alszom. Lehetséges, hogy ilyen hosszú időn keresztül alszom nyitott szemmel, és az okosóra ezt jelzi ébrenlétnek?
Vagy a nyitott szemmel alvást nem is érzékeli?
Egyáltalán az alvajárást ébrenlétnek jelöli?
Ha nem, akkor lehet csak hibásan jelzi?
Az okosóra a pukzusod méri, nem az időt, vagy hogy ,hogy van a szemed.
Van egy alap ,amihez számolja ,hogy ébren, vagy alva vagy. Ez a nyugalmi állapotban lévő pulzusod.
Elképzelhető, hogy amíg nyitott szemmel alszod ,az agyad úgy működik ,mintha ébren lennél, és a pulzusod is emelkedik.
Nálam is jelentkezik hasonló, csak fordítva. Nekem eleve a vérnyomásom és a pulzusom alacsony, szóval már akkor is "alvás módba" tesz ,ha még amugy fent vagyok.
Mondjuk belegondolva nekem ébren is 60-131-ig ugrál a pulzusom, nyugalmi, vagy aktív állapottól függetlenül.
Most gyorsan megnéztem azt az időszakot amíg aludtam.
Nekem végig 78 vagy afölött volt a pulzusom, akkor is, amikor azt jelezte, h alszom.
Mikor felébredést jelez, akkor pont 78as a pulzus, közben felugrott 101re, de mikor azt jelzi, h újra elaludtam, akkor épp nem is mérte.
Tehát még sem pulzus alapján mondja, h alszom.
"Tehát még sem pulzus alapján mondja, h alszom."
Szerinted kamerával nézi a szemed hogy nyitva van-e?
Elolvastad te amit előtte írtam?
Alvás közben végig 78 felett volt a pulzusom. Mikor azt mutatta, h felébredtem, éppen 78 volt. Mit nem értesz?
"Elolvastad te amit előtte írtam?"
Igen. Ezt írtad:
"...az okosórám a nyitott szemmel alvásomat jelzi"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!