Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan töltsem a "ferrex"...

Hogyan töltsem a "ferrex" akkus fúró akkumulátorát? Amióta megvettem még nem töltöttem az aksiát!

Figyelt kérdés
dec. 4. 19:55
 1/7 Szirty ***** válasza:
Bedugod a töltőbe, a töltőt a hálózatba, megvárod amíg feltöltődik és akkor kiveszed.
dec. 4. 20:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Ahogyan az előző írta, és ugyanúgy ahogyan minden egyes akkumulátoros készülék minden egyes akkumulátorát kell tölteni.
dec. 4. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy mint minden egyéb tölthető akkumulátort.
dec. 4. 20:51
 4/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%
Nem írsz rendes típust, de a valószínűség szerint lepattintod az akkut, rápattintod a töltőfészekre, amit energiával táplálsz be, ha érted.
dec. 4. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
Úgy hogy bedugod a konnektorba!
dec. 5. 07:09
 6/7 anonim válasza:
Ha boltban vetted, újként akkor van hozzá akku töltő.
dec. 9. 05:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Gépjármű javítóműhelyben dolgozok, évente kell vennem 2-3 vagy több minőségi akkumulátoros eszközt.

Nagyjából minden ötödikhez veszek akkumulátort is, töltőt talán ha kétszer vettem hozzájuk mivel nem igen szokott tönkremenni. Minimum 50-70 ezerrel olcsóbb mintha aksival és töltővel együtt veszem meg!

dec. 9. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!