Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen forrasztópákát vegyek?

Milyen forrasztópákát vegyek?

Figyelt kérdés

Ajándékba szeretnék egy forrasztópákát (állomást) vásárolni a páromnak, aki elektronikai dolgokat hobbi szinten, elég rendszeresen készít. Említette többször is, hogy szuper lenne egy ilyen páka, de még nem vett magának.

Milyet ajánlanátok? Hestore-ról rendszeresen rendel, ott a Fahrenheitet láttam jó márkának. Valóban így van?

ma 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:
weller
ma 20:53
 2/2 anonim válasza:

Nekem is Fahrenheitem van, több mint 10 éve használom. Azóta is ugyanazt gyártják.

Ha azt veszel neki, akkor viszont figyelmeztesd előre, hogy a szabályzó potméter nagyon hamar meg fogja adni magát. Én söntöltem, osz't jó napot.

De maga a páka nagyon szívós.

ma 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!