Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a különbség a 2 termék...

Mi a különbség a 2 termék között? (Apple Watch SE)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nézegettem az Apple Watch SE okosórákat, és ez a kettő között konkrétan mi a különbség az árán kívül? Gondolom az olcsóbb egy régebbi generáció, de nem nagyon látok különbséget a paraméterei között se.

[link]

[link]

A másik ami még elbizonytalanított, hogy megnéztem az Apple hivatalos oldalán, és ott jelenleg is 99 990 Ft a (gondolom) legújabb Apple Watch, pedig az eddigi tapasztalataim szerint az Apple oldalán mindig jóval drágábban lehet hozzájutni a termékekhez, mint más boltokban.

Amire én gondolni tudok, hogy ami az alza.hu-n a drágább, az az újabb és az van most az Apple oldalán is (csak kérdés hogy miért ugyanaz az ár?), ami pedig az alzán olcsóbb az egy régebbi generáció. Csak megerősítést szeretnék kérni, aki jobban ért hozzá.

Köszi előre is.

dec. 1. 18:31
 1/1 anonim ***** válasza:
A drágább az istyle szerint 2024-es, míg a másik 2023-as, bár náluk ugyanannyiba kerülnek, és tudtommal nem adtak ki ebből új modellt idén. Ránézésre a szíjak hossza más, talán az egyik mégsem S/M.
dec. 2. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!