Van különbség a két vákuumfóliázó gép között?
Figyelt kérdés
Silver Crest SV 125 C5-öt keresek, de C6-ost találtam. Rákerestem, hogy mi a különbség a kettő között a kódjelen kívül. Találtam videót a két gép összehasonlításáról, de nem láttam különbséget. Pedig biztosan nem véletlen a két eltérő kódjel.nov. 30. 20:34
1/3 anonim válasza:
Csak amiatt vannak verzióváltások, hogy garanciába ne tudd a régit besumákolni, mert a blokkon a termék neve így eltérően szerepel.
2/3 A kérdező kommentje:
Tehát lényegében ugyan az a két gép.
nov. 30. 23:06
3/3 anonim válasza:
Azért is változtatnak gyakran pár dolgot, hogy otthon ne tudj mondjuk kettőből egyet összerakni, ha mondjuk az egyikről hiányzik egy pöcök, a másikon meg az pont jó, de nem tudod átrakni. Az akkus gépeknél is csak pár apróság változik, hogy új akku nem jó a régi géphez, vagy a töltő nem passzol, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!