Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kell e valamit csinálnom a...

Kell e valamit csinálnom a kézi körfűrésszel ha vágni szeretnék?

Figyelt kérdés
Van egy kézi körfűrészem, amit 1 éve vettem, eleinte használtam párszor, de aztán letakarítottam és becsomagolva a fóliába visszatettem a dobozába és azóta is ott áll, tehát már elég régóta nem használtam. Az útmutatójában valami olyasmit írnak, hogy időnként a mozgó alkatrészeket be kell olajozni, (nem tudom mit értenek ezalatt, nem annyira értek hozzá) És hogy a wd40et ajánlják. Na de vághatok vele, nem kell megélezni a fűrészlapot vagy ilyesmi?
nov. 18. 11:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmit nem kell vele csinálni.Mehet a munka vele.
nov. 18. 12:06
 2/3 anonim ***** válasza:

A wd40-et ne használd sosem kenésre! Pláne nem olyan helyen ami már meg volt kenve, mert lemossa a maradék kenőanyagot is.

A motorba nem kell fújni, nyomni semmit, ott olyan csapágyak vannak amiket nem lehet kenni (otthoni módszerekkel)

A lapot akkor kell élezni ha életlen.

Azokat a dolgokat tudod lekenni amiket állítgatni tudsz amivel a vágás mélységét, szögét lehet állítani ha van ilyen a gépeden.

De ezeket is felesleges egy új gépnél.

nov. 18. 17:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem! Rendben, okés köszi!
nov. 18. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!