Benedekvoltam kérdése:
Yetteles imternetet “belassíthatják”?
Figyelt kérdés
Sziasztok,pár napja hoztam ki a yetteltől egy hónap próbaidővel egy routert,ami sim kártyával működik.Sajnos nincs optika,ezért volt erre szükségem.Kb. 200bm/s-et mérek vele,ami tök jó,de egyik munkatársam azt mesélte (neki is ugyanez a megoldás van),hogy miután neki lejárt az egy hónap próbaidő és elkezdődött az éves szerződés,azonnal lelassították,kb használhatatlan az egész,és ha rákérdez mindig azt mondják,hogy ingadozik a hálózat.Ez mennyire lehetséges? Esetleg van valakinek saját tapasztalata?tegnap 07:56
1/4 Gyakori93 válasza:
Otthon mobilnettel nincs tapasztalatom.
Nekem amikor bekötötték a telekom otthoni szolgáltatást, már az első napokban egy rakás kaka volt. Így éltem a 14 napos visszalépéssel.
Azt, hogy a kollégádnál problémás, nem jelenti azt, hogy neked is az lesz.
Öcsém 3-szor is költözött, és vitte magával a szolgáltatását, és mindegyik helyen jó volt a telekom szolgáltatása.
Míg nekem nem. Pedig egy városban élünk.
2/4 A kérdező kommentje:
pont most nézem nehezen tölt be a wifi,újra kellett indítanom a routert,hogy működjön:D hát ez csodálatos
tegnap 08:42
3/4 anonim válasza:
A vezeték nélküli technológia ilyen. Vagy megtanulsz együtt élni ezzel, vagy vezetékest köttetsz be.
4/4 anonim válasza:
Nálunk is hasonlóan működik az a vacak, főleg hétvégén. Sajnos optika itt sincsen, ezért még mindig ez a legjobb opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!