Napelemes LED karácsonyi fény miért csak 1-2 percig világít?
Figyelt kérdés
Múlt héten vettem kültéri karácsonyi fényt, ki is tettem. Ha felkapcsolom az udvari lámpát majd le, akkor rögtön bekapcsol, érzékeli, hogy sötét lett, de csak kb 1 percig világít. Gyári hibás lehet vagy mit csinálok rosszul? Feleslegesen nem szedném le a 10 méter fényt és vinném vissza, ha van rá valami megoldás.tegnap 07:41
1/3 Szervizmérnök úr válasza:
Gyenge az akku, nem tartja a töltést, vagy még nem volt ideje felöltődni.
Nem érthető pontosan, hogy mikor tetted ki és milyen fényre.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is az akkumulátor halott.
De az is lehet hogy be kell állítani ha mozgásérzőkelős. Lehet állítani a működés idejét hogy ne szívja le az akkut.
Mivel egyetlen konkrét infót mondtál csak - hogy 10 méteres - ezért csak találgatni tudunk.
3/3 anonim válasza:
Ebben a sötét időben nem tud feltöltődni. Nálunk se működnek a kerti LED lámpák télen, ilyenkor a karácsonyi fényeket használjuk ami hálózati árammal működik. Aztán tavasszal amikor már elég fényt kap beindul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!