Corsair Katar Pro kapcsolóinak felcserélése eszközön belül?
Sziasztok!
Adott egy kapcsolóhibás Corsair Katar Pro vezetékes egér. A jobb gombjának kapcsolója gyakran kettőt vagy hármat "kattint".
Az az ötletem támadt, hogy a DPI gomb kapcsolóját átforrasztom a hibás kapcsoló helyére, a hibásat pedig beillesztam a DPI gomb alá.
A jobb-bal gombhoz Kailh Blue Dot kapcsolók kerültek, a DPI-hez pedig Kailh Purple Dot. Nem találtam infót arról, hogy miben különbözhetnek, feltételezem az élettartamuk más.
Szerintetek fel lehet cserélni a két kapcsolót, működni fog az egér?
A válaszokat előre is köszönöm!
Ha egyforma, akkor egyforma, de nem feltétlenül van értelme. Ha már úgyis kiforrasztod, jól beáztatod WD-40-be, kattintgatod ezerrel.
Beszivárog a lé és megjavul.
Vagy vannak szétpattintható mikrokapcsolók is.
Lé helyett jó az Alkonek vízmentes denaturált szesz is, de ezt nem úgy kell elképzelni, mint csak valami pótszer, jobb híján. Kimondottan hatékonyan támad, kontakthibák ellen is, magam sem hittem volna.
Aki szintén nem hiszi, vehet valamilyen kontakt spray-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!