Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Elhagytam a kocsikulcsomat....

Elhagytam a kocsikulcsomat. Fogalmam sincs hogy hol... Legyszi tudnatok segiteni?

Figyelt kérdés

Ilyenkor mit tegyek?

Van esély rá hogy megtalálom?

okt. 31. 08:06
1 2
 11/14 Szervizmérnök úr ***** válasza:
46%

Mert nem érzitek (tekintve a megjelölt forrásokat), hogy a tipikus amerikai "okosságát" is kifigurázza az 5. válasz.

De akinek csak a piszkálódáson jár az esze, elvakítja a rosszindulat, az nem nagyon lát.

okt. 31. 23:01
 12/14 Szirty ***** válasza:

Mondjuk én nem rosszindulatból írtam.

Csak fárasztó amikor egy kérdésre olyan válaszokat ad (ami jellemző az AI-ra) ami teljesen nyilvánvaló.

Ha ki akarsz menni a házból előbb nyisd ki az ajtót. Ha ettél és éhes maradtál egyél még. Ha sötét van és nem látsz kapcsolj be egy lámpát vagy várd meg amíg világos lesz. stb.

Értem én hogy rossz kérdésre rossz válasz, de mindig fájdalmasan bő lére ereszti ami általában nem vicces.

Írhatná azt is hogy: gondolkozz! Meg tudod csinálni... :)

Tehát sokszor "nesze semmi, fogd meg jól" válaszokat ad.

nov. 1. 06:54
 13/14 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Ezek előítéletek, miután régebben láthattuk a ChatGPT nem okos válaszainak nem okos bemásolóit, akik meg sem jelölték idézetként, hanem csak úgy bedobta ide, mintha saját válasza lenne.

Láthattuk, amikor a másoló illető nem értett hozzá szakmailag, így nem tudta kijavítani a benne rejlő butaságokat, ami kicsit olyan szánalomra méltó hatást is keltett.

Amit az utóbbi hetekben magam is teszteltem:

[link]

Már egy másik világ. Nem csak ilyen szakmai, hanem ezoterikus, konteós, UFÓ-s kérdések cáfolatához is felhasználtam az általa adott támogatást és meg kell állapítani, hogy sokszor tűpontos, általam is vállalható eredményeket adott.

Másképp fogalmazva, szinte azt mondta, amit én is mondanék, legfeljebb lexikálisan jobban alátámasztva, saját véleményem adatokkal is igazolva.

Rosszakarók ezt persze másképp fogták fel, de láthatóan azért, mert a válasz a kínos valósággal szembesítette.

Pedig én nem azért másoltam be, mintha nem tudnám magamtól is a választ (lényegileg), hanem lássák a vakhívők, hogy ez nem csak az én véleményem, komoly források is ugyanazt mondják, amit meg is jelöl a gép.

Ha őt igazolná (a konteós hívőt stb.), akkor nyilván kedves elvtárs lenne az AI meg a Wikipédia is. De így utálják, mert ellentmond neki.

nov. 1. 10:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Keresd meg a facebookon a kulcsosembert, aki kinyitott bármilyen kocsit, csonál hozzá új kulcsot, megtanítja az autó immobolizerének.

Nem olcsó.

nov. 1. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!