5.1 hangrendszerben a gyári hangszóró kábelt lehet hoszabbítani?
Figyelt kérdés
Van egy 5.1 hangrendszerem, és ugye a 2 hátsó hangszóró kábele az kb 3 méter körül van, sajnos a szoba szélessége pont úgy adja hogy nem ér fel a mögöttem lévő polcra, kellene még egy fél méter a kábelből hogy jó legyen. Ugye a hangszóró kábelek mennek az erősítőbe vagyis a mélynyomóba. Szóval az lenne a kérdésem hogy még lehet e hoszabbítani házilag a kábelt? Lehet e venni ilyen audio kábelt aminek az egyik vége ami megy az erősítőbe olyan mint az rca, a kábel másik végébe meg bedugom a hangszóró kábelt?okt. 29. 08:23
1/4 Morzsi007 válasza:
Lehet, de ne túl kis keresztmetszetű vezeték legyen, mert amúgy is vékony a gyári is. Jól értem RCA dugó van a hangszóró kábel végén?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen azthiszem, nem értek annyira hozzá, a hangrendszer egy régebbi creative sbs 580 tipusú. És tényleg elég vékonyak alapból a gyári kábelek
okt. 29. 08:45
3/4 Morzsi007 válasza:
Megnéztem, valóban RCA csatlakozók vannak. Ha vennél egy RCA toldó kábelt, akkor egyszerűen megoldódna a problémád, viszont ezekben nagyon vékony vezeték van, ez a hangra is hatással lenne nem kicsit. így nem ajánlom. Bár nem nagy teljesítmény, nem tudom hogy szólalna meg, ilyennel még nem volt dolgom.
Ami jobb lenne, hogy elvágod a kábelt és beletoldasz annyit, amennyi még szükséges, ez mindenben jobb, de nem olyan esztétikus.
4/4 A kérdező kommentje:
Hmm értem, mondjuk az sem hülyeség! Elvágni és bele toldani egy hasonló keresztmetszetű kábelt annyit amekkora kell, lehet h ez lesz akkor :)
okt. 29. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!