Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » SOS! Hol tudnék olyan zseblámp...

SOS! Hol tudnék olyan zseblámpát rendelni ami kábellel tölthető, nagy a fénye, sokáig kitart ha felvan töltve és lehetőleg 20000ft alatt legyen?

Figyelt kérdés

okt. 24. 15:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ez egy kicsit több mint 20, de nagyon jó cucc:

[link]

okt. 24. 16:08
 2/15 A kérdező kommentje:
Hogy ha folyamatosan ég akkor mennyi idő alatt merül le?
okt. 24. 16:25
 3/15 anonim ***** válasza:
59%
A linkelt oldalon megtalálod.. Olvasás?
okt. 24. 16:41
 4/15 A kérdező kommentje:

Ez? Üzemidő

400 óra

okt. 24. 16:49
 5/15 anonim ***** válasza:

[link]

itt van a használatija

A második oldalon van egy táblázat amiben írja hogy mennyit tud. Alacsonyon 28 óra (ez 28 perckén hibásan van a táblázatban!), közepesen 5 óra, maxon 2 óra. Pontosan nem tudom hogy tudja-e ezeket az értékeket, sosem mértem le, ráadásul néhány kisebb kapacitásu akksival használom (laptopból bontott) nem a gyárijával. De nem kell 20 percenként cserélgetni az biztos.

okt. 24. 17:40
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszi, nekem van egy zseblámpám temuról ami elég jó de nem a legnagyobb fényű és hamar lemerül 40p alatt
okt. 24. 18:35
 7/15 anonim ***** válasza:

Az ilyen táblázatos időtartamokról érdemes tudni, hogy nagy fényerőknél a lámpa hamar lejjebb veszi a teljesítményét negyedére, harmadára és általában amúgy is csökkentik a fényerőt idővel. A gyártó által megadott időtartamokat nagyon erős kritikával érdemes olvasni. Itt egy példa egy kicsi lámpára, ha valaki megméri, akkor azonnal kiderülnek a hazugságok:

[link]

Kérdező, ha nem ragaszkodsz a hagyományos zseblámpa alakhoz, akkor az ár/fényerő/időtartam fronton még mindig a Velotech Ultra 750 vagy 800 bringás lámpa a nyerő (használok ilyet, ennek a lámpának a leírásaiban szereplő adatokat kettővel lehet osztani, akkor közel kerül a valósághoz, de így is elég jók az eredmények)

okt. 24. 18:51
 8/15 A kérdező kommentje:
Menő alakja van köszi!
okt. 24. 19:15
 9/15 anonim ***** válasza:
Sima ceruzaelemest vegyél. Abba ceruzaaksik is tehetők amik tölthetők, így tartalékkészletet is vihetsz hosszú üzemidőhöz. A ceruzaaksik meg könnyen tölthetők amíg a lámpát használod.
okt. 29. 09:50
 10/15 A kérdező kommentje:
Az is nagy fényű?
okt. 29. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!