Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Apple-fiók regisztráció...

Apple-fiók regisztráció elakadására megoldás (böngészőben)?

Figyelt kérdés

Esetleg más is belefutott abba a hibába, hogy nem tudja véglegesíteni az Apple-fiókját?

Nincs Apple készülékem, de szeretném használni az Apple TV alkalmazást és Apple TV+ előfizetésen is gondolkodom, így csak böngészőből tudok regisztrálni, ami nem működik, ugyanis a kétlépcsős azonosítás után "Az Apple-fiók és adatvédelem" oldalon nem enged tovább a "Folytatás" gomb.

Eléggé utánajártam a témának, elméletileg több, mint egy éve fennáll és az Apple is tud róla.

Szinte minden létező javaslatot kipróbáltam:

- folytatás gomb spamelése (még egy auto clickert is letöltöttem);

- alternatív böngészők (Chrome, Opera, Firefox, Edge [ezek közül az első kettőt mobilról is próbáltam], illetve PS4 böngésző);

- bővítmények eltávolítása a böngészőből;

- párhuzamos próbálkozás mobilról és pcről;

- net/wifi megszakítása a folyamat közben;

- másik androidos mobil használata;

- előzetes iTunes bejelentkezés (ide be sem enged).

Az Apple TV+ felületére be tudok lépni így is, de ez Apple TV alkalmazás nem enged bejelentkezni.

Az alábbi Reddit poszt alapján mindenkinek más segített, szokatlan módon nekem egyik megoldás sem segített.

[link]

Amennyiben a fenti problémára valakinek van más megoldási javaslata, akkor azt szívesen fogadnám.

okt. 19. 16:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!