Apple-fiók regisztráció elakadására megoldás (böngészőben)?
Esetleg más is belefutott abba a hibába, hogy nem tudja véglegesíteni az Apple-fiókját?
Nincs Apple készülékem, de szeretném használni az Apple TV alkalmazást és Apple TV+ előfizetésen is gondolkodom, így csak böngészőből tudok regisztrálni, ami nem működik, ugyanis a kétlépcsős azonosítás után "Az Apple-fiók és adatvédelem" oldalon nem enged tovább a "Folytatás" gomb.
Eléggé utánajártam a témának, elméletileg több, mint egy éve fennáll és az Apple is tud róla.
Szinte minden létező javaslatot kipróbáltam:
- folytatás gomb spamelése (még egy auto clickert is letöltöttem);
- alternatív böngészők (Chrome, Opera, Firefox, Edge [ezek közül az első kettőt mobilról is próbáltam], illetve PS4 böngésző);
- bővítmények eltávolítása a böngészőből;
- párhuzamos próbálkozás mobilról és pcről;
- net/wifi megszakítása a folyamat közben;
- másik androidos mobil használata;
- előzetes iTunes bejelentkezés (ide be sem enged).
Az Apple TV+ felületére be tudok lépni így is, de ez Apple TV alkalmazás nem enged bejelentkezni.
Az alábbi Reddit poszt alapján mindenkinek más segített, szokatlan módon nekem egyik megoldás sem segített.
Amennyiben a fenti problémára valakinek van más megoldási javaslata, akkor azt szívesen fogadnám.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!