Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hány százalékos aroma arány a jó?

Hány százalékos aroma arány a jó?

Figyelt kérdés
Még kezdő vagyok és szeretnék keverni magamnak.Amit nézegetem az 500ml 50%PG-50%Vg nikotinos(12) meg hozzá aroma ami 'Pepsi FlavorWest e-cigaretta aroma' 30ml kiszerelés.Hány százalékban keverjem az aromát?

okt. 18. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
28%
Most hagyd abba inkább az egészet, ha jót akarsz magadnak, amíg még megteheted, mert kezdő vagy!
okt. 18. 20:56
 2/8 47. ***** válasza:
77%
10%-ra keverd. A 30 ml aromádhoz 270 ml alaplé.
okt. 18. 21:04
 3/8 A kérdező kommentje:
mármint ugy vagyok kezdő hogy keverésbe.Már 3 éve ec-zek
okt. 18. 21:05
 4/8 anonim ***** válasza:
15%
Akkor főleg jól teszed, ha leteszed még mielőtt a keverésbe is belejonnel!
okt. 18. 21:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hogy dl vagy mtl. Dlre 70 pg legyen minimum, mtl-re meg 30 pg
okt. 18. 21:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
okt. 18. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem pont fordítva? Én mindig 70-80% VG-vel nyomtam a DL-t amikor még 'rendes' ec-t toltam.

Már vagy 2 éve nem, átszoktam porlasztós podra, illetve jóideje már eldobhatósat nyomok. 1+ hétre elég egy, és kb ~1800Ft darabja kínából, és nekem nagyon bejött (Yumi).

okt. 18. 22:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Illetve még annyi, hogy rengeteg (nagyobb) ecigis webshop szlovákiában van, és rövidesen érvénybe lép az új rendeletük, miszerint brutálisan megadóztatnak minden folyadékot.

Nem tudom pontosan ez hogy fog hatni a piacra, de semmiképpen sem jól, itthoni legnagyobb webshop (vape42) is bezárt ez miatt.

Kiköltöztették a céget szlovákiában, mert itthon is brutálak voltak a szigorítások stb stb, ezúton pedig sajnos véglegesen bezártak, itt a posztjuk róla:

"Kedves Gőzlérek, 12 és fél év után el kell búcsúznunk sajnos. Köszönjük a hűséget, sok közös élményt, barátságot, türelmet.

Lóg az orrunk, ragozhatnánk, de maradjunk a lényegnél; Szlovákiában hamarosan jövedéki adó kerül minden folyadékra. pl. egy fél literes PG kb. 43 ezer forintba kerülne majd. De legalább annyiból derék a szomszédok törvényhozása, hogy időben előre bejelentették."

okt. 18. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!