Hány százalékos aroma arány a jó?
Nem pont fordítva? Én mindig 70-80% VG-vel nyomtam a DL-t amikor még 'rendes' ec-t toltam.
Már vagy 2 éve nem, átszoktam porlasztós podra, illetve jóideje már eldobhatósat nyomok. 1+ hétre elég egy, és kb ~1800Ft darabja kínából, és nekem nagyon bejött (Yumi).
Illetve még annyi, hogy rengeteg (nagyobb) ecigis webshop szlovákiában van, és rövidesen érvénybe lép az új rendeletük, miszerint brutálisan megadóztatnak minden folyadékot.
Nem tudom pontosan ez hogy fog hatni a piacra, de semmiképpen sem jól, itthoni legnagyobb webshop (vape42) is bezárt ez miatt.
Kiköltöztették a céget szlovákiában, mert itthon is brutálak voltak a szigorítások stb stb, ezúton pedig sajnos véglegesen bezártak, itt a posztjuk róla:
"Kedves Gőzlérek, 12 és fél év után el kell búcsúznunk sajnos. Köszönjük a hűséget, sok közös élményt, barátságot, türelmet.
Lóg az orrunk, ragozhatnánk, de maradjunk a lényegnél; Szlovákiában hamarosan jövedéki adó kerül minden folyadékra. pl. egy fél literes PG kb. 43 ezer forintba kerülne majd. De legalább annyiból derék a szomszédok törvényhozása, hogy időben előre bejelentették."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!