Használható a nyomtató számítógép vagy laptop nélkül is?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy nyomtatót vásárolni, viszont számítógépet nem használok. Nem éreztem szükségét eddig. Csak tabletem van.okt. 17. 16:57
1/13 anonim válasza:
Használható. Telefonról is. Wifi vagy bluetooth legyen.
2/13 anonim válasza:
Vannak olyan nyomtatók amik használhatóak gép nélkül is.
3/13 A kérdező kommentje:
Tudnátok ajánlani ilyen nyomtatókat?
okt. 17. 17:18
4/13 anonim válasza:
Mennyi pénzt szánsz rá?
Színes legyen vagy elég a fekete nyomtatás?
5/13 Szervizmérnök úr válasza:
Tabletről egy Wifis nyomtatóra lehet, akár közvetlen kapcsolattal vagy a routeren keresztül.
6/13 anonim válasza:
Wifis nyomtatóra valóban lehet nyomtatni.
Ami nagyon fontos: eszedbe ne jusson tintásat venni, csak és kizárólag lézert! Leírásod alapján nem nyomtatnál túl gyakran, azaz a tintás tutira beszáradna, csak a baj lenne vele.
7/13 retektorta válasza:
Nekem egy HP P1102w van. Wifis lézer, csak fekete, nem színes. Meg vagyok vele elégedve.
8/13 anonim válasza:
Igen, a HP az jó. Wifin tabletről még ajánlható is, mert a HP-vel az egyetlen gond, hogy a Windows driverei csapnivalóan vackok.
Ha a HP nyomtatói hardverileg is olyan vackok lennének, mint amilyen pocsék drivereket adnak hozzá, már rég csődbe mentek volna.
9/13 retektorta válasza:
"a Windows driverei csapnivalóan vackok"
Ezt tanúsíthatom, én windowsos laptopról használom, de küzdenem kellett vele nem kicsit, mire minden működött.
10/13 Ypszilon1980 válasza:
Nekem HP van, wifi-s, tintás. Alig használom, kb. fél évig is volt, hogy nem használtam, de nem száradt bele sosem a tinta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!